Invitee summerbreak

Tot eind augustus houden wij een zomerstop maar verwelkomen je daarna graag weer bij een van onze activiteiten. Uiteraard afhankelijk van de laatste ontwikkelingen en RIVM richtlijnen. 

Lees meer

Eerste Invitee Update is verzonden!

Deze week is de spiksplinternieuwe Invitee Update verzonden. De e-nieuwsbrief en hét nieuwe middel van Stichting Invitee om onze ervaringen, belevenissen en tips met jou te delen.

Lees meer

Nieuw KWF Zonadvies app

Zorgeloos genieten van de zon met de Zonadvies app KWF.

Lees meer

Uitnodiging - Ontmoeting 'Geraakt door kanker'

Op zaterdag 26 september organiseert de stichting Als kanker je raakt de ontmoeting ‘Geraakt door Kanker’ in Doorn. Spreker is Inge Hidding. 

Lees meer

Uitnodiging - onderzoek Amsterdam UMC

Voel je je moe? Ben je bang voor de terugkeer van kanker? Of voel je je somber? Doe mee dit onderzoek naar de psychologische behandeling hiervan na kanker.

 

Lees meer

Steun nodig?

In deze onzekere tijd zul je als (ex)kankerpatiënt vol zitten met vragen. Veel antwoorden kun je vinden op www.kanker.nl/corona 

Lees meer

Geen activiteiten tot nader order

.In lijn met de adviezen van het RIVM hebben wij besloten alle activiteiten voor de komende maanden te annuleren.

Lees meer

Themabijeenkomst Hallo, ik ben nog niet dood!

De voorbereidingen voor de vierde thema bijeenkomst 'Hallo, ik ben nog niet dood' op 10 maart a.s. zijn in volle gang.

Lees meer

Hoe kun je omgaan met stress door ziekte?

Gezondheidsproblemen kunnen gevoelens van onzekerheid en spanning met zich mee kunnen brengen. Op de website van Ziekenhuis Gelderse Vallei is een speciale pagina te vinden.

Lees meer

Hand out thema avond beschikbaar

Graag delen wij met jullie de verkorte hand out van de presentatie zoals John Hegenbart deze heeft gehouden op 26 november jl.

Lees meer

Themabijeenkomst 'En dan ben je ineens mantelzorger'

De voorbereidingen voor de derde thema bijeenkomst ‘En dan ben je ineens mantelzorger' op 26 november a.s. zijn in volle gang.

Lees meer

Invitee aanwezig tijdens verwendag in ZGV

Op 26 oktober was Invitee aanwezig met een stand tijdens de verwendag voor (ex)borstkankerpatiënte in Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Lees meer

Café Doodgewoon - Palliatieve zorg, thuis of in een hospice?

Op 14 januari organiseert Café Doodgewoon een informatieve avond rondom het thema: Palliatieve zorg, thuis of in een hospice?

Lees meer

Invitee summerbreak

Tot eind augustus houden wij een zomerstop maar verwelkomen je daarna graag weer bij een van onze activiteiten. Met een tevreden gevoel kijken wij terug op de eerste 7 maanden van dit jaar.

Lees meer

Volop activiteiten dit najaar!

De kalender voor het najaar is inmiddels gevuld met allerlei mooie activiteiten. Een gevarieerd aanbod met hopelijk ook een activiteit die jou persoonlijk aanspreekt.

Lees meer

Geslaagde koordag Zingen voor je Leven

Op 20 oktober jl stond de Zingen voor je Leven koordag gepland in Rotterdam. Het Zingen voor je Leven koor uit Veenendaal heeft daar een hele mooie dag gehad. 

 

Lees meer