Smaakvolle en gezellige Kookworkshop Beleef je smaak

Op 5 februari stond de kookworkshop Beleef je smaak weer op het programma. En wat een mooie opkomst!

Lees meer
 

Themabijeenkomst Hallo, ik ben nog niet dood!

De voorbereidingen voor de vierde thema bijeenkomst 'Hallo, ik ben nog niet dood' op 10 maart a.s. zijn in volle gang.

Lees meer
 

Hoe kun je omgaan met stress door ziekte?

Gezondheidsproblemen kunnen gevoelens van onzekerheid en spanning met zich mee kunnen brengen. Op de website van Ziekenhuis Gelderse Vallei is een speciale pagina  www.geldersevallei.nl/omgaanmetspanning te vinden.

Lees meer
 

Lezing Prof. Dr. Leon Massuger - Gynaecologische kanker

Op 21 januari organiseert Soroptimistenclub Rhenen Veenendaal, in het kader van haar lustrumjaar, een fondswervende lezing over Gynaecologische kanker. 

Lees meer
 

Café Doodgewoon - Palliatieve zorg, thuis of in een hospice?

Op 14 januari organiseert Café Doodgewoon een informatieve avond rondom het thema: Palliatieve zorg, thuis of in een hospice?

Lees meer
 

Hand out thema avond beschikbaar

Graag delen wij met jullie de verkorte hand out van de presentatie zoals John Hegenbart deze heeft gehouden op 26 november jl.

Lees meer
 

Themabijeenkomst 'En dan ben je ineens mantelzorger'

De voorbereidingen voor de derde thema bijeenkomst ‘En dan ben je ineens mantelzorger' op 26 november a.s. zijn in volle gang.

Lees meer
 

Invitee aanwezig tijdens verwendag in ZGV

Op 26 oktober was Invitee aanwezig met een stand tijdens de verwendag voor (ex)borstkankerpatiënte in Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Lees meer
 

Volop activiteiten dit najaar!

De kalender voor het najaar is inmiddels gevuld met allerlei mooie activiteiten. Een gevarieerd aanbod met hopelijk ook een activiteit die jou persoonlijk aanspreekt.

Lees meer
 

Invitee summerbreak

Tot eind augustus houden wij een zomerstop maar verwelkomen je daarna graag weer bij een van onze activiteiten. Met een tevreden gevoel kijken wij terug op de eerste 7 maanden van dit jaar.

Lees meer
 

Geslaagde tweede thema avond

Dr. Wiersma, dermatoloog in Ziekenhuis Gelderse Vallei vertelde tijdens zijn lezing meer over de huid en kanker.

Lees meer
 

Tweede thema bijeenkomst ‘Huidkanker: voorkomen, herkennen en behandelen’

De voorbereidingen voor de tweede thema bijeenkomst zijn in volle gang. Op 8 mei a.s. zal Dokter Foppe Wiersma, dermatoloog bij het Ziekenhuis Gelderse Valei, vanuit zijn expertise meer vertellen over huidkanker.

Lees meer
 

Workshop bloem­schikken geslaagd

Op 12 maart stond de tweede workshop bloemschikken gepland bij Roelofsen bloemen. Ook dit keer weer veel belangstelling! Wat een prachtige stukken zijn er gemaakt.

Lees meer
 

Mooie sieraden gemaakt

Vanmiddag de ontzettend leuke workshop ‘Maak je eigen sieraad’. Een gezellige groep van 7 dames schoof vandaag aan de crea-tafel en ging onder begeleiding van Invitee gastvrouw Marlies van de Wetering aan de slag.

Lees meer
 

Volop activiteiten in 2019!

De kalender voor het nieuwe jaar vult zich al aardig met allerlei mooie activiteiten. Sommige activiteiten van vorig jaar keren terug, soms op een andere locatie en dag, andere activiteiten zijn helemaal nieuw.

 

 

Lees meer
 

Geslaagde eerste thema avond

Op 12 februari jl vond de eerste Invitee thema avond plaats in het Spectrum in Veenendaal. Vanaf 19.45 uur werden geïnteresseerden ontvangen met koffie en thee ....

Lees meer
 

Eerste fotografie­workshop was bijzonder leer­zaam

Afgelopen vrijdagmiddag ontvingen we vijf enthousiaste deelnemers in de studio van Annemarie Bakker Fotografie.

Lees meer
 

Het voorjaar op een presenteer­blaadje!

Op dinsdag 10 april was het dan eindelijk zo ver: de eerste workshop bloemschikken bij Roelofsen Bloemen. De belangstelling was groot. Met een groep van tien gingen we gezellig aan de slag. 

Lees meer
 

Geslaagde koordag Zingen voor je Leven

Op 20 oktober jl stond de Zingen voor je Leven koordag gepland in Rotterdam. Het Zingen voor je Leven koor uit Veenendaal heeft daar een hele mooie dag gehad. 

 

Lees meer