Route:  
  1. Home
  2. Over ons

Iedereen die met kanker is geconfronteerd, kan bij ons terecht voor een luisterend oor, lotgenotencontact of activiteiten die zijn gericht op ontspanning, verwerking en het (her)vinden van fysieke en mentale kracht.

Visie en missie

Onze missie

Iedereen in Veenendaal die direct of indirect met kanker te maken heeft zich gesteund laten voelen in het (her)vinden van de balans in het leven.

Onze visie

Voor hen die met kanker in aanraking zijn gekomen willen we een plek in Veenendaal bieden waar je mens kan zijn en waar warmte, aandacht, kennis en informatie wordt geboden.

Beleidsplan

Wilt u meer informatie over onze doelstellingen en ambities?
Download hier ons beleidsplan 2020 -2023. 

Jaarverslagen

Download hier onze jaarverslagen:

2016
2017
2018
2019
2020
2021

Vertrouwenspersoon

 De taken van de vertrouwenspersoon zijn niet eenvoudig: deze zijn onder meer het opvangen, begeleiden en ondersteunen van mensen met een klacht, het analyseren van voorvallen en adviseren hierover en de verwijzing naar professionele hulpverleners. Duidelijk zal zijn dat het in alle gevallen gaat om delicate kwesties die op een juiste manier moeten worden opgelost. De vertrouwenspersoon behandelt alle hulpvragen in strikte vertrouwelijkheid. Elke actie wordt slechts ondernomen wanneer de melder daarmee instemt. 

Een delicate kwestie kan bijvoorbeeld zijn dat er sprake is van een ongewenste omgangsvorm. De vertrouwenspersoon bespreekt de inhoud niet met bestuur, maakt alleen melding dat er een beroep is gedaan op diens inzet.

Mailadres: vertrouwenspersoon@stichtinginvitee.nl

 

Gedragscode vrijwilligers 

Onze gedragscode bestaat uit twee delen: regels die bijdragen aan een open, transparante en veilige omgeving voor deelnemers én vrijwilligers. Lees de gedragscode hier

 

 

Steun ons met een donatie

 

Invitee is vrijwel volledig afhankelijk van sponsoring, giften en donaties van particulieren en organisaties die ons werk een warm hart toedragen. Alleen met deze steun kunnen we mensen met kanker en hun naasten een warm welkom bieden. Iedere bijdrage is van harte welkom. Ook met een kleine gift kunnen onze vrijwilligers een groot verschil maken. 

 

Stichting Invitee
rekeningnummer
NL66 SNSB 0902 4811 50

 

“Ik voel me minder alleen nu ik mijn ervaringen
met lotgenoten kan delen”

Stichting Invitee is aangesloten bij brancheorganisatie IPSO