Geslaagde koordag Zingen voor je Leven

Op 20 oktober jl 2018 stond de Zingen voor je Leven koordag gepland in Rotterdam. Het Zingen voor je Leven koor uit Veenendaal heeft daar een hele mooie dag gehad. Een gezellige dag met samenzang, mooie workshops en nieuwe liederen. Er stond een heerlijke lunch klaar en er werd volop met elkaar gesproken. Echt een feest!

Zingen in ontspannen sfeer

Dat kanker niet het einde van het lied hoeft te betekenen, is gelukkig inmiddels een vertrouwde gedachte. Maar dat het ook het begin van een lied kan zijn of zelfs van een heel repertoire kan zijn, is minder bekend. Zingen voor je Leven koor Veenendaal is speciaal bedoeld voor mensen die direct of indirect met kanker zijn geconfronteerd. Zangervaring is niet nodig. De sfeer is ontspannen en de prestaties zijn ondergeschikt aan het plezier.

Wees welkom!

Het Zingen voor je Leven koor repeteert elke donderdag in de oneven weken van 10 uur - 12 uur in de Foyer van de Troubadour aan de Zandstraat 36-38 in Veenendaal. Wees welkom!